O nama

O nama

Botica Mont d.o.o. je hrvatska građevinsko izolacijska tvrtka koja u ovom trenutku zapošljava oko 30 stručnih radnika. Od samog osnivanja tvrtke orijentirali smo se prije svega na vrhunsku kvalitetu, stručnost, pouzdanost i odgovornost naših djelatnika kako bismo uvijek bili u mogućnosti konkurirati za zahtjevne poslove kao pouzdan i kvalitetan poslovni partner.

S velikim zadovoljstvom možemo potvrditi da smo spremni ponuditi naše usluge u hladnoj, toplinskoj izolacijsi kao i u protupožarnoj zaštiti tvrtkama koje žele stabilnog, kvalitetnog i dugoročnog partnera.

Naša temeljna načela su kvaliteta, fleksibilnost, mobilnost, sigurnost, stručnost i odgovornost u izvršavanju povjerenih poslova te smo u mogućnosti brzo odgovoriti na dugoročne, kratkoročne i izvanredne potrebe za izoleterima. Fleksibilni smo i spremni brzo se uhvatiti u koštac sa povjerenim zadacima pod Vašim nadzorom ukoliko imate takve zahtjeve.

S našim partnerima (FINK Isoliertechnik GmbH i Hundt Werkzeuge) u mogućnosti smo organizirati razne tipove industrije: od spalionica smeća do energetskih postrojenja, rafinerija, elektrana, bolnica, farmaceutskih tvrtki itd…

Naša razna znanja, iskustva i kapaciteti jamče kvalitetu i sigurnost isporuke.

Botica Mont d.o.o. ulaže u edukaciju tvrtke te smo završili semniar od HILTI vatrozaštitinih sistema.